Referanser

Utdanningsforbundet

velkommen tilbake fest

Utdanningsforbundet leide inn Camilla og Fix ferdig fest for å arrangere en «Velkommen tilbake»-fest for våre ansatte i forbindelse med gjenåpningen etter pandemien våren 2022. Vi fikk en nydelig ramme rundt festen vår, med vakre, gjennomtenkte dekorasjoner og deilig mat. Gjennomføringen var sømløs og trygg, serveringen stilsikker og opprydningen effektiv. Fix ferdig fest er opptatt av detaljer og at arrangementet de planlegger og gjennomfører ivaretar gjestene på best mulig måte. Fix ferdig fest er også opptatt av å involvere oppdragsgiver, og sikrer kvaliteten gjennom kontinuerlig dialog.
Fix ferdig fest ga Utdanningsforbundet muligheten til å samles til fest i egne lokaler, og bidro til at tilbakekomsten til arbeidsplassen etter måneder med hjemmekontor ble en flott begivenhet.

 

Guro Hovde

Seniorrådgiver | Seksjon for utdanning og forskning

innovasjon norge

ballonger og blomster

Fixferdigfest har levert flere leveranser til Innovasjon Norge og vi er svært fornøyd med servicen og kommunikasjonen i forkant, under og i etterkant av bestillingen. Pynten som ballongene og blomstene er virkelig prikken over i’en i selskapet som setter standarden. Både ballongene og blomstene opplever vi er av svært god kvalitet og har holdt lenge.  

Selskapet er profesjonelt på alle områder og de har vært gode på å komme med forslag til oppsatser, farger, design skreddersydd våre arrangement. Videre har leveringene vært presise og som avtalt, samtidig som man ikke trenger å bruke energi på å bistå selskapet med montering av ballongene og pynten, dette er viktig når mange andre ting er i fokus på større arrangement.

 

Randi Ødegård

HR Business Partner

Privat selskap

konfirmasjon

I høst skulle vår eldste datter konfirmeres og vi trengte hjelp i en travel hverdag. Camilla sørget for en strålende gjennomføring med alt fra design av bordkort til ferdig dekkede bord, hun laget nydelige borddekorasjoner. Sørget for musikk når gjestene kom, så teminigen ble fantastisk.
Camilla kom inn i huset som en virvelvind, hun er handson på alle detaljer og fikk oss godt landet. Uterom og huset ble pyntet med løpere planter, ballonger og blomster. Camilla hadde full kontroll hele veien, familien og jeg koste oss i eget selskap.

Camilla er detaljorientert, ryddig og strukturert. Vi fikk et oversiktlig tilbud, skriftlig oppdateringer underveis. Vi kan anbefale Camilla og Fixferdigfest.no.

 

Cathrine Harlem

Planlegge og gjennomføre

Fotoshoot

Jeg har ved flere anledninger hatt gleden av å samarbeide faglig med Camilla Reimers gjennom «Bursdagsjentene». Camilla har bidratt med kreativ planlegging og gjennomføring rundt fotografering av bursdag- og sesongoppslag for Nille og ARK. I den forbindelse har hun også satt sitt fantastiske hus og hage til disposisjon som kulisser for fotograferingen, og har selv stilt som frontperson i oppslagene ved behov. Jeg kjenner Camilla som en svært dedikert og kreativ person! Hun har et sterkt øye for detaljer og har full kontroll på planleggingen, og er like profesjonell både foran kamera og i kulissene. I tillegg har Camilla en unik evne til å se og samhandle med andre mennesker, som skaper ro og hygge for alle, selv under en kaotisk fotoshoot. Jeg kan ikke tenke meg noen mer egnet til å ta ansvaret for et vellykket arrangement!
Ønsker Camilla og Fixferdigfest.no lykke til med nye spennende oppdrag!

 

MONA STEIRO LUKERSTUEN

Kategorisjef / ARK Bokhandel AS

Bursdag

Ballonger

«Ballongene fra Camilla forvandlet rommene i huset til et magisk sted som satte rammene for en bursdag jentene aldri vil glemme»

SIMEN FLAATEN

Pappa til tenåringsjente

kantar

75 års jubileum

Tusen takk for at du laget en så fin ballonginnramming for vår markering av 75 årsjubileet til Kantar. Det ble så lekkert og behørig kommentert av våre gjester, og like viktig, av alle kollegaer som virkelig synes det løftet hele arrangementet!

Kari Grönquist Nordstad

KANTAR

AON

Ballonger

Ballongene Camilla ordnet for oss til vår «Velkommen tilbake til jobb» var rett og slett fabelaktig. Fine oppsatser og fine farger.
Profesjonelt utført fra første telefonsamtale til levering. Kolleger og besøkende på kontoret var godt fornøyde med den fine pynten.

Erle Øiseth

Prosjektleder AON Norway

Broker Oslo

50 års fest

Dine lekre blomsterdekorasjoner sammen med kaskader av ballonger var bare absolute fabulous 😊 Du greide å komplettere The Brokers særegne atmosfære og tilføre en ny og utrolig stemning som formelig «ropte» etter bobler og party. Stilsikkert og elegant!!

Tusen takk Fix Ferdig Fest

hilsen Torbjørn