Om oss

Vårt lille

nisjefirma

 Vårt lille nisjefirma tar på oss alt fra større arrangementer til mindre private selskaper hjemme hos deg. Til forskjell fra andre tilsvarende firmaer leverer vi  deler av festen i form av blomster og dekorasjoner eller vi gjennomfører fra A-å.

Jeg er selv engasjert fra ende til annen, dekker bord, binder blomster og lager dekorasjoner av alle slag. Ballonger er naturlig nok en spesialitet.

For større arrangementer samarbeider vi med ulike catering selskap og også noen av de flinkeste blomsterdekoratørene i Norge.

 

Vi har et freelance team vi leier inn når det er nødvendig.

 

Larisa er partner i Fehuset reklame, så vi har ingen fordyrende mellomledd på invitasjoner design, trykksaker eller kanskje ønsker du en privat nettside til et større arrangement.

Du kan stole på oss

Våre kunders privatliv er hellig. 

Vår diskresjon er vårt våpen, vi legger refererer ikke til arrangementer med mindre kunden selv har godkjent.

bursdag og jubileer

tar vi på alvor

Etter mange år som gründere av Bursdagsjentene er bursdag noe vi tar på alvor. Vi ser på oss selv som en profesjonell verktøykasse til en vellykket feiring enten det er en barnebursdag, tenåringen, voksenbursdag eller et jubelum.

 

Ingen fest er for liten eller for stor. Alle fortjener å bli feiret enten det er en tante på sykehjem, en tenåring som ikke aner hva den vil eller en førtiårsdag hvor alle drømmene om fest skal realiseres.

En bursdag er ikke bare en bursdag, det er mange hensyn som skal tas, jeg er handson på alle deler av prosessen, så kontrollen er ikke overlatt til underleverandører.

Det å glede seg er halve gleden – velg derfor en som gjør jobben.

 

Med reklamebyrå inhouse kan vi raskt tilpasse invitasjoner og komme med konkrete forslag illustert med bilder.